Moș Crăciun de închiriat

Ce-ar fi Crăciunul fără cadourile aduse de Moș? Mulți constănțeni au prins ideea acestei afaceri și fac bani frumoși din această tradiție. Internetul abundă de anunțuri cu Moși Crăciun de închiriat. Fie că lucrează pe cont propriu, fie că sunt colaboratori ai unor firme Moșii nu duc lipsă de clienți.

Adrian Florea își ia rolul de Moș Crăciun în serios în fiecare iarnă. Are constituția perfectă pentru acest job, vocea caldă și multă răbdare cu copiii. A investit mulți bani în costumația de Moș Crăciun pentru că spune ei cei mici sunt atenți la fiecare detaliu și pun multe întrebări. Pe haină a plătit 1.000 de lei, pe cizmele comandate de la Cluj 800 de lei, pentru perucă și barbă a plătit 500 de lei, iar cămașa, vesta și pantalonii făcuți pe comandă, la Constanța au costat 900 de lei. 3.200 de lei în total, însă rezultatul este fără cusur.

30 de minute durează să-și intre în rolul de Moș Crăciun, iar soția îl asistă pentru ca totul să fie impecabil. În cazul evenimentelor organizate pentru copii, cum sunt serbările școlare, Moșul trebuie să fie cât mai realist posibil.

O oră în care Moș Crăciun dăruiește cadouri copiilor la grădiniță sau la evenimentele de Crăciun organizate de corporații costă 300 de lei. Desigur însă că Moș Crăciun poate veni și acasă, în schimbul sumei de 200 de lei. Atenție însă. Lista Moșului este plină, așa că merită să vă grăbiți dacă îl doriți pe Moș Crăciun la petrecerea de anul acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

O nouă acțiune a Farului în școli

”Marinarii” au vizitat astăzi Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“ din Constanța. Prin …