miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Moș Crăciun vine din… Marea Neagră

Moș Crăciun vine din… Marea Neagră

de Redacția Dotto

Moș Crăciun își va face apariția și în acest an, la Constanța, din largul Mării Negre, în Dana Divizionului 175 Nave Scafandri de Luptă „Comandor Constantin Scarlat” din Portul Militar Constanța.

Acesta va ajunge la mal mâine la ora 12.00. Îl vor întâmpina mai mulți copii din localitatea Nazarcea, județul Constanța și copiii personalului Centrului 39 Scafandri și al unităților subordonate.

Atmosfera de sărbătoare va fi întreținută de Muzica Militară a Forțelor Navale Române și va fi completată de colindele interpretate de corul Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza”, corul Şcolii Militare de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu”, corul pastoral „Sfântul Vasile” și copiii din localitatea Nazarcea.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult