sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Motoare de barcă, dispărute în Suedia, găsite în Delta Dunării

Motoare de barcă, dispărute în Suedia, găsite în Delta Dunării

de Redacția Dotto

Motoare de barcă, în valoare de 27.500 lei, căutate de autoritățile din Suedia, depistate de polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, în urma unei acțiuni desfășurate în zona de competenţă, două motoare de barcă, semnalate ca fiind bunuri căutate în vederea confiscării de către autoritățile din Suedia.

„În data de 18.10.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea au desfăşurat o acţiune specifică în zona de responsabilitate pe linia prevenirii şi combaterii infracţionalităţii transfrontaliere. Astfel, în zona localității Mahmudia, poliţiştii de frontieră au verificat două ambarcațiuni care aparțineau unor cetățeni români. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că ambarcațiunile erau propulsate de două motoare Yamaha, de 50, respectiv 60 de c.p.. În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat ca cele două motoare sunt semnalate în bazele de date ca fiind bunuri căutate pentru confiscare de către autoritățile din Suedia”, anunță Garda de Coastă.

Persoanele în cauză au precizat faptul că nu aveau cunoştinţă despre situaţia juridică a bunurilor şi despre faptul că sunt în atenţia autorităţilor.

În cauză, au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracţiunii de tăinuire, iar motoarele în cauză, în valoare de 27.500 lei, au fost indisponibilizate de către polițiștii de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult