GUNOAIE ION CORVIN

Focar de infecție pe un câmp din Ion Corvin. La marginea localității sunt aruncate tone de gunoie. Sunt atât de multe deșeuri puse unele peste altele, încât depășesc înălțimea unui om.

Confruntat cu imaginile, primarul localității spune că acestea ar fi din anii trecuți, nicidecum de astăzi și că cineva vrea să îi facă rău intenționat.

Un câmp întreg din localitatea Ion Corvin este acoperit cu gunoie. Cauciucuri, materiale de construcții, ambalaje, sticle sunt aruncate unele peste altele și formează un lanț lung de dune de mizerie. Localnicii sunt îngrozici și spun că deșeurile sunt aruncate frecvent din camioane și, mai apoi, incendiate.

Contactat de reporterii Dotto TV, primarul localității Ion Corvin, Tudorița Floros neagă realitatea. Ea susține că problema nu există și că cineva dorește să îi facă intenționat rău.

Cazul a intrat și în atenția comisarilor Gărzii de Mediu de la Constanța.

Surse din localitate susțin că în acest caz a fost deschisă și o anchetă după ce mai mulți localinici ar fi sunat la 112 să reclame dezastrul de pe câmp. Cercetările vor stabili acum cum au ajuns deșeurile în localitate și cine este vinovat pentru depozitarea și arderea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Vaccin antigripal gratuit la medicii de familie

Peste 26 de mii de constănțeni s-au vaccinat deja antigripal. Vaccinul se găsește la Const…