gunoaie

Munți de gunoaie pe plaja turistică de la Vadu, după ce în ultimele două zile pe nisipul de aici a călcat un număr record de turiști. Nu mai puțin de 8.300 de oameni au ajuns la Vadu, dar și aproximativ 1.200 de mașini, deși accesul pe plajă al autoturismelor este interzis.

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunăre face apel la toți turiștii să respecte regulile de pe plaja Vadu și să protejeze natura. Cu toate acestea, puțin sunt cei care par să înțeleagă că orice ambalaj aruncat la întâmplare, camparea și accesul pe plajă cu mașina strică habitatul natural, punând în pericol flora și fauna. Cei mai mulți își recunosc fapta, își asumă plata amenzii, însă nu vor în rupul capului să își strângă corturile sau să își ia mașinile de pe nisip. În ultimele două zile, la Vadu, au fost aplicate în total 46 de sancțiuni, dintre care 22 de amenzi în valoare de 21.200 lei și 24 de avertismente.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Reacția MAE în cazul marinarului român ucis în largul Omanului: Urmărim activ investigaţia privind asasinarea cetăţeanului român

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) transmite că va acorda întreaga asistenţă necesară şi …