vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News N. Ciucă: Investițiile în Constanța au crescut de 20 de ori față de 2018

N. Ciucă: Investițiile în Constanța au crescut de 20 de ori față de 2018

de Redacția Dotto

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost astăzi la Constanța. Fostul premier a vorbit despre importanța strategică a orașului și a județului și a promis continuarea investițiilor în infrastructură, dezvoltare economică și turism. Ciucă a prezentat și un bilanț pozitiv, spunând că investițiile în județ au crescut de 20 de ori față de 2018. 

”Revin la Constanța cu mare plăcere. Sunt lucruri bune care s-au întâmplat în ultimii 4 ani. Le spun tuturor din țară că aici s-a schimbat raportul de investiții. Acestea au crescut de 20 de ori față de 2018. După toate cele ce au fost în Constanța și în județ eu cred că este bine să continuăm cu consolidarea unei stări de normalitate într-o locație atat de importantă din punct de vedere strategic în România. Constanța este unul dintre cele mai mari porturi din Europa. Se poate vedea implicarea constănțenilor de a putea crește și să depășească niște limite care au fost ținute undeva acolo, voit. Vom continua să dezvoltăm tot ceea ce înseamnă infrastructura. Trebuie să dezvoltam aici economia și turismul. S-au întâmplat lucruri bune dar avem nevoie de perseverență și de normalitate.”

Nicolae Ciucă, președintele PNL

Comentăm declarațiile președintelui PNL cu Cristian Hagi, jurnalist

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult