marți, 16 iulie, 2024
Home Sport Naționala României și-a aflat ultima adversară

Naționala României și-a aflat ultima adversară

de Redacția Dotto

Tricolorii și-au aflat ultimul adversar de la Euro 2024. Ucraina a obținut biletele pentru Campionatul European din această vară, după ce s-a impus în fața Islandei, scor 2-1, în finala barajului de calificare la turneul din Germania. Ucraina va face parte din Grupa E la EURO 2024, alături de România, Belgia și Slovacia. România și Ucraina se vor întâlni în primul meci din Grupa E. Partida va avea loc în data de 17 iunie, de la ora 16:00, pe Allianz Arena din Munchen (stadionul lui Bayern). De asemenea, Georgia s-a calificat în premieră la un Campionat European (a învins Grecia la loviturile de departajare), iar Polonia a obținut ultimul loc disponibil la turneul final din Germania (5-4 cu Țara Galilor la loviturile de departajare).

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult