vineri, 19 aprilie, 2024
Home Actualitate Nava-școală „Mircea”, escală în Portul Taranto, Italia

Nava-școală „Mircea”, escală în Portul Taranto, Italia

de Andreea Bălan

Nava-școală ”Mircea” va acosta mâine în Portul Taranto, din Italia. Timp de 4 zile, echipajul navei și studenții de la bord vor avea misiunea de a promova valorile și tradițiile marinărești ale României, precum și școala de marină românească.

Până pe 19 iulie, nava va putea fi vizitată de publicul din Italia mâine, între orele 15:00-18:00, apoi duminică, luni și marți, între orele 09:00-13:00, respectiv orele 15:00-18:00. Nava-școală „Mircea” desfășoară, în luna iulie, un marș internațional de instrucție, în Marea Mediterana, având la bord 67 de studenți din anul II de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” și 12 studenți străini de la academii partenere din Bulgaria, Germania, Polonia, Turcia, Letonia, Spania și Italia.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult