Home Actualitate Navigatorii nu sunt prinși în Programul Național de Vaccinare
Actualitate - News - luni 18 ianuarie 2021

Navigatorii nu sunt prinși în Programul Național de Vaccinare

Navigatorii nu sunt înregistrați în Registrul General de Evidență al Salariaților – REVISAL, nu sunt angajati la societăți din România și nu figurează în Programul Național de Vaccinare, etapa a doua.

Sindicatul Liber al Navigatorilor, împreună cu Asociația Națională a Societăților de Crewing din România, încearcă modificarea HG 1031/noiembrie 2020, privind aprobarea Strategiei de Vaccinare împotriva COVID-19.

Modificările vizează introducerea, în vederea vaccinării, a trei noi categorii de lucrători români în domenii esențiale: personalul navigant maritim și fluvial, lucrători pe platformele marine și cei de pe unitățile mobile din domeniul petrolier.

Sperăm ca această modificare a HG 1031/2020 sa fie publicată urgent în Monitorul Oficial al României iar lucrătorii STS care au în atribuțiuni funcționarea platformei de înscriere vaccinare Covid-19, să modifice corespunzător și rapid suportul electronic astfel încât programarea în etapa a doua să se poată face cât mai facil și cu noile modificări, a declarat Adrian Mihălcioiu, președinte SLN Constanța.

Sindicatul Liber al Navigatorilor propune o modalitate rapidă, prin posibilitatea programării personale a celor care doresc să se vaccineze, în raza domiciliului lor printr-o platformă electronică sau prin Call Center. 

În momentul în care vom avea date concrete și informații suplimentare referitor la vaccinare voluntară navigatori, vom comunica imediat, dă asigurări Adrian Mihălcioiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Hram la mănăstirea „Sfântul Ioan Casian”

Slujbă de hram în județul Constanța! Credincioșii constănțeni s-au adunat la finalul săptă…