Navodari: localnic răpit și agresat în plină zi

În timp ce se afla în zona parcului primăriei oraşului Năvodari, un bărbat alături de alți doi prieteni, prin constrângere, a luat cu forța si ulterior au agresat un tânăr de 23 de ani, aplicându-i lovituri cu o bâtă de lemn în zona capului şi a membrelor, dar şi cu pumnii în zona coastelor.

În jurul orei 20.35, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că un bărbat, de 23 de ani ar fi fost luat cu forța într-un autoturism de alți trei

Imediat, polițiștii au organizat filtre pentru depistarea autoturismului, acesta fiind identificat de polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina, în localitatea Lumina.

În autoturism se aflau 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 37 de ani, dar și persoana vătămată. Toți trei au fost conduși la sediul Poliției orașului Năvodari, pentru audieri, în vederea stabilirii situației de fapt.

În urma cercetărilor a reieșit faptul că victima a fost agresată de unul dintre bărbați, de 32 de ani.

Marți, 12.07.2021, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat propunere de arestare preventivă, pentru 30 zile, a inculpatului P. F., în vârstă de 32 ani, cu antecedente penale, cercetat pentru săvârșirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, prev. de art. 205 alin. 1 Cp, cu aplic. art. 77 lit. a) Cp şi lovire sau alte violenţe, prev de art. 193 alin. 2 Cp, ambele cu aplic art. 38 alin. 1 Cp.

Prin loviturile aplicate i s-au cauzat persoanei vătămate leziuni ce necesită pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Poliției Oraşului Năvodari, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpatul P. F.

Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.

Check Also

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române: avertisment pentru Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române: decizii ferme pentru menținerea ordinii și lin…