marți, 16 iulie, 2024
Home Evenimente Neversea 2022 va avea loc în perioada 7-10 iulie

Neversea 2022 va avea loc în perioada 7-10 iulie

de Redacția Dotto
festival

Cea de-a patra ediție a festivalului Neversea revine în 2022.

Organizatorii au anunțat azi și data la care festivalul de muzică își va deschide porțile. După doi ani de așteptare , zecile de mii de visători si călători din întreaga lume se vor reuni pe The Island of Dreams în perioada 7-10 iulie pe ritmurile muzicii aduse pe plaja din Constanța de cei mai buni artiști ai lumii.

Până acum, la cele trei ediții Neversea, pe scenele festivalului au urcat nume mari precum: The Script, Dua Lipa, Jessie J, John Newman, Rita Ora, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, G-Eazy, Lost Frequencies sau Tiesto. Începând de azi, fanii pot achiziţiona abonamente, de pe site-ul neversea.com, cu preţuri începând de la 104 euro, fără TVA. În premieră, organizatorii Neversea pun la dispoziție și abonamente în rate.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult