vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Neversea aruncă în aer prețurile la chirii

Neversea aruncă în aer prețurile la chirii

de Redacția Dotto

Au explodat prețurile la închirierea apartamentelor pe litoral. Cel mai așteptat festival al verii, Neversea, care va avea loc pe plaja Modern între 7 și 11 iulie, face ca locuințele de vacanță să se închirieze și cu… atenție 14.000 mii de lei.

Apartamentul care se închiriază cu 14.000 de lei pentru 4 nopți de cazare are două dormitoare și un living și se află la 50 de metri de plaja Modern, potrivit anunțului publicat de proprietar. Acesta își descrie apartamentul ca pe unul de lux cu facilități egale celor dintr-un hotel de cinci stele. Un alt proprietar își pune la dispoziție apartamentul pentru suma de 10.300 de lei. Tot condiții de top, promite cel care publică anunțul și posibilitatea de a găzdui până la opt persoane. Prețurile la chirii scad pe măsură ce ne îndepărtăm de zona de festival. În centrul orașului sunt apartamente cu două și trei camere, care se închiriază cu 4 sau 5 mii de lei pentru patru nopți, dar și camere de hotel care costă în jur de 2.000 de lei. Anunțurile pentru închirierea locuințelor în perioada festivalului au umplut deja site-urile de profil, dar și paginile de socializare, mai ales că prezența la festival se anunță uriașă, după o perioadă multe restricții.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult