sânge

Este nevoie urgentă de sânge. Pacienți cu boli grave, copii și adulti au nevoie de tratament transfuzional și fără ajutorul donatorilor nu li se poate asigura acest tratament. Apelul vine de la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine din Constanța care și-a prelungit programul și sâmbăta, în intervalul 8:30 – 13:00.

Directorul Centrului de Transfuzii subliniază că numărul donatorilor se menține în această perioadă la un nivel insuficient, comparativ cu cererile și solicită tuturor celor care doresc să ajute și să doneze sânge să nu întârzie să o facă. “Vă rugăm să luați în considerare oportunitatea de a oferi unui necunoscut o oră din sâmbăta dumneavoastra liberă, devenind donator de sânge. Fără contribuția dumneavoastră a oamenilor sănătoși dornici să ajute donând sânge, eforturile noastre nu își ating obiectivul”, subliniază directorul Centrului Regional de Transfuzii în apelul pe care l-a lansat pentru donarea de sânge.

Check Also

Martorul cheie în dosarul în care ÎPS Teodosie este inculpat pentru cumpărare de influență: „Am vrut să arăt sistemul corupt din biserică. Am mai făcut filmări, care nu au fost difuzate de Recorder”

Preotul Petrică Leaşcu, martorul cheie în dosarul în care arhiepiscopul Tomisului, Teodosi…