marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Nevoie urgentă de sânge

Nevoie urgentă de sânge

de Ileana Gheorghiu
sânge

Este nevoie urgentă de sânge. Pacienți cu boli grave, copii și adulti au nevoie de tratament transfuzional și fără ajutorul donatorilor nu li se poate asigura acest tratament. Apelul vine de la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine din Constanța care și-a prelungit programul și sâmbăta, în intervalul 8:30 – 13:00.

Directorul Centrului de Transfuzii subliniază că numărul donatorilor se menține în această perioadă la un nivel insuficient, comparativ cu cererile și solicită tuturor celor care doresc să ajute și să doneze sânge să nu întârzie să o facă. “Vă rugăm să luați în considerare oportunitatea de a oferi unui necunoscut o oră din sâmbăta dumneavoastra liberă, devenind donator de sânge. Fără contribuția dumneavoastră a oamenilor sănătoși dornici să ajute donând sânge, eforturile noastre nu își ating obiectivul”, subliniază directorul Centrului Regional de Transfuzii în apelul pe care l-a lansat pentru donarea de sânge.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult