Ambasadorul Israelului din România, la RAJA

Ambasadorul Israelului din România, la RAJA 2Relațiile de colaborare dintre SC RAJA SA și companiile din Israel au primit recunoaștere și s-au consolidat, astăzi, cu prilejul vizitei de lucru a Excelenței Sale, Echipa de rugby ACS Tomitanii Constanța și-a reluat pregătirile pentru partea a doua a Superligii, primul meci oficial al anului fiind programat, pe teren propriu, cu Steaua București, pe 4 aprilie.

După cum ne-a declarat președintele clubului, Cristian Cojocaru, se mizează pe un staff tehnic alcătuit din George Sava (antrenor principal) și Nicolae Radu Mocanu (antrenor secund, de la LPS „Nicolae Rotaru”), desemnat anul trecut de FRR drept cel mai bun antrenor de juniori.

Antrenamentele se desfășoară pe stadionul „Mihail Naca”, pe plajă și în sala de forță, luna viitoare fiind programate și câteva meciuri de pregătire cu echipa din Divizia Națională de Seniori CS Năvodari.

La capitolul noutăți în lot, figurează George Croitoru, venit de la echipa franceză Olympique Sisteronnais, Andrei Florescu, de la Știința Petroșani, doi jucători transferați din Fiji, existând discuții pentru venirea altor patru jucători.

În iarnă, au plecat de la Tomitanii: sud-africanii Darren Baron și Samuel Swanepoel, Andrei Toader (toți la Dinamo București), Marius Pocriș (SCM Gloria Buzău), Flavian Cuprian, Codrin Bercu și Cosmin Roșu (toți la CS Năvodari).

XXX

Echipa de copii Tomitanii U10 își continuă și ea antrenamentele, fiind cooptat în staff Emil Dumitrescu, fost antrenor al LPS „Nicolae Rotaru” Constanța. – David Saranga, la compania constănțeană.

Distribuie acest articol

Comments are closed.