Embed from Getty Images
Home Externe Sport extern N’Golo Kante vrea să părăsească Chelsea din cauza tensiunii cu Frank Lampard
Sport extern - miercuri 11 noiembrie 2020

N’Golo Kante vrea să părăsească Chelsea din cauza tensiunii cu Frank Lampard

N’Golo Kante ar putea părăsi #Chelsea în ianuarie după ce s-a creat o tensiune cu Frank #Lampard în urma unei nunți și visează la o mutare la Real Madrid, potrivit rapoartelor.

Mijlocașul francez este unul dintre mijlocașii de top din lume și se află în prezent la datoria internațională cu țara sa înainte de o egalitate cu Croația marți seara.

Dar știrea franceză Le Parisien a afirmat că Lampard a refuzat să-l lase pe #Kante să renunțe la antrenament pentru a participa la nunta unui prieten înainte de pauza internațională care l-a enervat pe tânărul de 29 de ani.

Raportul susține, de asemenea, că mijlocașul Kante visează la o mutare la Real Madrid, iar reprezentanții săi vor să obțină un transfer de la Chelsea în următoarele 12 luni, chiar dacă partea din LaLiga nu și-a înregistrat interesul pentru jucător.

Kante și Lampard au intrat în sezon în condiții bune după ce managerul Chelsea i-a permis mijlocașului să-și ia concediu de compasiune după ce jucătorul a avut îngrijorări cu privire la venirea la antrenament în timpul blocării din cauza pandemiei.

Tânărul de 29 de ani a avut o perioadă dificilă cu simptome de coronavirus în timpul sezonului la începutul acestui an și a avut îndoieli cu privire la faptul dacă se întoarce în iunie, la începerea campionatului.

Kante a încheiat sezonul cu #Chelsea și nu a părăsit clubul în timpul perioadei de transfer de vară, dar ultima dezmembrare i-ar putea schimba viitorul la club.

Francezul s-a alăturat vesticilor londonezi în 2016, tocmai câștigând titlul cu #Leicester City.

De atunci, Kante a jucat 175 de meciuri pentru blues și i-a ajutat să câștige un titlu din Premier League, un triumf în FA Cup și trofeul #Europa League 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

Roma (ATP): Medvedev eliminat, Thiem s-a calificat cu emoții

Jucătorul rus de tenis Daniil Medvedev (2 ATP, favorit nr. 3) a fost eliminat miercuri, în…