Nici urmă de refugii în stațiile de autobuz

Refugiile din stațiile de autobuz sunt încă în așteptare, la Constanța. De mai bine de un an și jumătate orașul de la malul mării nu are refugii în stațiile de autobuz, care să îi protejeze pe oameni de căldură sau de ploaie.

Municipalitatea nu știe să spună când vor fi montate noile adăposturi din stații. Subliniază doar că licitația privind achiziționarea acestora a fost contestată în repetate rânduri.

125 de noi refugii pentru stațiile de autobuz erau promise încă din anul 2021 de Primăria Constanța. Suntem la jumătatea anului 2022 și nici urmă de adăposturi.

Un alt constănțean spune că în urma demontării vechilor refugii în stații au rămas cadrele metalice înfipte în pământ, care reprezintă adevărate capcane pentru cetățeni.

Nici turiștii care vin la mare nu sunt deloc încântați de felul în care arată stațiile de autobuz.

Municipalitatea dă vina pe contestațiile care s-au adunat în urma licitațiilor. Aceeași firmă care a depus contestație în luna februarie a acestui an, a făcut-o din nou în luna mai, motivând că Primăria nu evaluează ofertele în mod corect. Firma cere Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor să verifice modul în care au fost reevaluate ofertele și dacă a fost respectată decizia lor inițială.

Până la lămurirea ițelor birocrației, constănțenii și turiștii sunt nevoiți să înfrunte căldura, dar și furtunile de vară, care și-au făcut simțite din plin prezența chiar zilele trecute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Autobuze electrice, pe străzile Constanței

După o săptămână de teste, din acest weekend, constănțenii se pot plimba cu autobuzele ele…