joaca

Nimeni nu pare interesat să renoveze locurile de joacă din Constanța. La licitația organizată de municipalitate nu s-a prezentat deocamdată… nimeni. Administrația locală insistă însă și speră ca într-o lună să găsească o companie interesată să repare locurile de joacă din oraș. Astăzi, majoritatea arată ca după război cu tobogane sparte, leagăne rupte și șuruburi lipsă. Un adevărat pericol pentru copiii care vin să se joace în ele.

Primăria Constanța primește săptămânal zeci de sesizări din partea părinților nemulțumiți de felul în care arată locurile de joacă din oraș. Multe dintre ele s-au transformat în ultima vreme în adevărate capcane pentru copii.

În speranța că va rezolva repede problema, municipalitatea a lansat în această vară o licitație pentru găsirea unei firme care să repare 10 dintre locurile de joacă cu probleme. Surpriză însă. La apelul Primăriei nu a răspuns nimeni, chiar dacă perioada pentru depunerea ofertelor a fost prelungită până la data de 4 octombrie.

Pentru reamenajarea locurilor de joacă de la Dorally și Poarta 6,dar și cele situate pe străzile Arcului, Progresului, Solidarității, Brizei, Aleea Gherghel, Bulevardele I.C.Brătianu și 1 Mai, administrația locală a lansat recent o nouă licitație și a publicat un caiet de sarcini; care cere constructorului să finalizeze lucrările în maximum 12 luni și să ofere garanție de cinci ani pentru echipamente și de trei ani pentru lucrări. Din păcate, în Constanța nu doar cele 10 locuri de joacă amintite de municipalitate au nevoie de renovare. Sunt și altele, unele dintre ele chiar în imediata apropiere a Primăriei pentru care este necesară intervenția urgentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Jocurile online, adevărate pericole pentru copii

Polițiștii constănțeni trag un semnal de alarmă referitor la jocurile online. Aceștia au t…