vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Nicio zi fără un incendiu, în Delta Dunării

Nicio zi fără un incendiu, în Delta Dunării

de Ileana Gheorghiu

Nicio zi fără un incendiu în Delta Dunării. Localnicii dau foc intenționat la suprafețe întinse de stuf, ca să curețe terenurile de vegetația uscată, iar vântul face ca flăcările să se extindă necontrolat.

Cel mai recent incendiu a avut loc ieri la Sfântu Gheorghe. Specialiștii atrag atenția că focul pune în pericol locuințe și animale și distruge ecosistemul din Deltă. Incendiul de la Sfântu Gheorghe este al patrulea din ultimele zile.

La Dunavățu, la Zebil și la Satu Nou toate in judetul Tulceau au avut loc incendii similare în urma cărora peste 110 hectare de stuf s-au făcut scrum. Din fericire populația nu a fost afectata, nu s au înregistrat victime și nici locuințele nu au avut de suferit.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult