Nicolae Dică, demisie de la FCSB

Antrenorul Nicolae Dică și-a anunțat demisia de la FCSB, în dimineața aceasta. Dică a plecat cu două zile înainte de FCSB – West Ham.

Potrivit jurnaliștilor, Nicolae Dică a cedat presiunii și a demisionat de la echipa din Berceni. Gigi Becali îi ceruse demisia lui Dică la televizor:

„Eu nu îl dau afară. Dacă el crede că vrea să plece, eu sunt de acord! De data asta nu îl mai țin. Eu ce răbdare să mai am? Nu vreau să fac rău oamenilor, nu vreau să dau eu oamenii afară, să îi supăr, dar nu am ce face.

Trebuie să spun adevărul, să mă ușurez. Îi supăr familia, copiii. Dar îi spun de atât de mult timp că vreau posesie. Uite la Hagi ce face, vezi acolo. Gică mi-a zis că îi antrenează cu mingea până vomită. Noi facem static…,” a declarat Becali la Prima Sport.

În al doilea mandat la FCSB, antrenorul a condus echipa în 23 de meciuri, în care a înregistrat 9 victorii, 7 rezultate de egalitate și 7 înfrângeri. 

Dică a reușit să califice gruparea roș-albastră în grupele UEFA Conference League, după ce a trecut de Saburtalo, 4-2, Dunajska Streda, 2-0 la general, și Viking, 4-3 la general.

Mihai Pintilii va fi antrenorul interimar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Intrare liberă la muzee de 1 iunie

Intrare liberă la muzee de 1 iunie. Toate obiectivele Muzeului de Istorie Națională și Arh…