Nicusor Constantinescu trimis în judecată într-un nou dosar penal
HomeBreaking newsNicușor Constantinescu trimis în judecată într-un nou dosar penal
Breaking news - 7 zile în urmă

Nicușor Constantinescu trimis în judecată într-un nou dosar penal

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție Constanța l-au trimis în judecată pe fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, într-un nou dosar penal în care este acuzat de fapte de corupție.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța în cursul zilei de miercuri, 13 ianuarie, urmând să fie stabilit primul termen de judecată. În acest dosar Nicușor Constantinescu este acuzat de două infracțiuni de abuz în serviciu, în urma cărora ar fi prejudiciat Consiliul Județean Constanța de peste 5,5 milioane de lei.

Mai exact, în perioada 2009 – noiembrie 2013, ar fi creat un prejudiciu de peste 3 milioane 700 de mii de lei, odată cu executarea unor lucrări RAJDP Constanța la obiectivul Herghelia Mangalia.

Pentru a putea executa aceste lucrări, Nicușor Constantinescu a inițiat un proiect de hotărâre pentru aprobarea unui protocol de colaborare între CJC și ROMSILVA. Costurile fiind achitate în luna septembrie 2016 cu bani din bugetul Consiliului Județean Constanța.Totodată, Nicușor Constantinescu ar fi adus un prejudiciu de peste 1 milion 700 de mii de lei, prin finanțarea “Cupei Mondiale la Pescuit Crap, ce nu aparține de UAT județul Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Aproape jumătate dintre dascălii din învăţământul preuniversitar vor să se vaccineze anti-COVID-19

Aproape jumătate dintre cadrele didactice din învăţământul preuniversitar din judeţul Cons…