duminică, 14 aprilie, 2024
Home Actualitate “Nihil sine Deo”, recital de colinde, la Constanța

“Nihil sine Deo”, recital de colinde, la Constanța

de Redacția Dotto

Recital al coralei „Nihil sine deo”, la Constanța. Consiliul Județean ne invită miercuri 14 decembrie, de la ora 18:00  la o seară magică de colinde, care va avea loc la Centrul „Jean Constantin”.

Corala „Nihil Sine Deo” a Parohiei Dăieni, va susține recitalul alături de mai mulți oaspeți de seamă și promite că va interpreta cele mai frumoase colinde românești. Corala „Nihil Sine Deo” a Parohiei Dăieni  a impresionat deja milioane de români la emisiunile la care au participat. Corala a fost înființată în 2012, la inițiativa preotului paroh Alexandru Octavian Balaban și este alcătuită din tineri din 5 județe.  Corala promovează educația, cultura și tradițiile locale. De-a lungul anilor Corala a obținut o mulțime de premii importante.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult