marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Noaptea cercetătorilor europeni

Noaptea cercetătorilor europeni

de Redacția Dotto
Noaptea

De la mașini care se conduc singure și simulatoare pentru cybersecurity, până la roboței care te ajută să economisești bani și veste antiglonț de maximă securitate, toate au fost prezentate la Noaptea Cercetătorilor Europeni, eveniment organizat de UMC Constanța.

Ediția de anul acesta și-a propus să celebreze știința prin prisma contribuției cheie pe care a avut-o la redeschiderea lumii și întoarcerea la normalitate și a atras un public numeros mai ales din rândul copiilor.

În premieră, la Noaptea Cercetătorilor Europeni, UMC a deschis și porțile simulatoarelor specifice domeniului maritim și a pregătit ateliere de demonstrații științifice.

Elevii liceelor care au participat la eveniment s-au întrecut în invenții și demonstrații științifice.

La doar câteva standuri distanță alți tineri se mândresc cu vesta lor antiglonț.

Noaptea Cercetătorilor este un eveniment de tradiție al Comisiei Europene, iar ediția de anul acesta și-a propus să celebreze știința prin prisma contribuției cheie pe care a avut-o la redeschiderea lumii și întoarcerea la normalitate.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult