vineri, 14 iunie, 2024
Home Actualitate Noaptea Filmelor la Constanța

Noaptea Filmelor la Constanța

de Redacția Dotto

Urmează Noaptea Filmelor la Constanța. Pe 13 mai, de la ora 22:30, cinefilii sunt așteptați la Centrul “Jean Constantin”, unde va rula ,,O noapte la Muzeu: Secretul Faraonului”.

Filmul este cea mai sălbatică și plină de aventuri ,, Noapte la muzeu” din câte au fost, cu Ben Stiller călătorind în jurul pământului, unind personajele favorite cu altele noi și îmbarcându-se într-o căutare epică pentru a salva magia înainte de a dispărea pentru totdeauna. Intrarea la film este LIBERĂ.

Evenimentul marchează a 19-a ediție a Nopții Muzeelor, eveniment cultural patronat de Consiliul Europei, de UNESCO și de Consiliul Internațional al Muzeelor (ICOM), prin care numeroase muzee, în parteneriat cu diverse alte instituții de cultură, își deschid liber porțile, simultan, până târziu în noapte. Anul trecut, la Noaptea Muzeelor au participat peste 240 de muzee şi case memoriale, galerii și grădini de artă, institute și centre culturale, rezidențe, saloane şi studiouri creative, castele, palate, cetăți, teatre, universități, cinematografe, biblioteci, primării sau ,,case ale experimentelor din toată țara”.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult