duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Noi autobuze electrice pentru Constanța

Noi autobuze electrice pentru Constanța

de Redacția Dotto

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a anunțat, pe pagina sa de Facebook, faptul că, în curând, constănțenii vor putea circula cu încă 21 de autobuze electrice noi.

Ele se adaugă celor 20 deja existente în parcul auto al CT BUS. Primarul Constanței a mai spus că în viitorul apropiat, vom beneficia de încă 22 de autobuze electrice finanțate prin PNRR, Componenta 10 – Fondul local, care vor fi folosite pentru transportul intercomunitar între Constanța, Valu lui Traian, Cumpăna, Ovidiu și Năvodari, obiectiv al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Constanța, organizație înființată de Primăria Constanța împreună cu respectivele UAT-uri.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult