Noi doze de vaccin de la Pfizer BioNTech sosesc în România
HomeActualitateNoi doze de vaccin de la Pfizer BioNTech sosesc la Constanţa
Actualitate - Breaking news - 3 săptămâni în urmă

Noi doze de vaccin de la Pfizer BioNTech sosesc la Constanţa

Din informațiile furnizate de firma producătoare, 140.400 de doze de vaccin de la Pfizer BioNTech vor sosi mâine, 29 decembrie, în țară, pe cale aeriană, pe aeroporturile din Otopeni, Timișoara și Cluj-Napoca.
În jurul orei 7.50, pe aeroportul Henri Coandă din Otopeni vor ajunge dozele de vaccin care, ulterior, vor fi transportate pe cale rutieră de firma producătoare la centrul de stocare de la Institutul Cantacuzino și la centrele regionale din Brașov, Craiova, Constanța și Iași.
În jurul orei 11.00, alte două aeronave vor ateriza pe aeroporturile din Timișoara și Cluj- Napoca, iar dozele de vaccin vor fi transportate, tot pe cale rutieră, spre centrele de stocare de la spitalele militare din Timișoara și Cluj.
Vaccinurile vor fi trasportate în condiții optime de siguranță, în containere speciale cu gheață carbonică și folie etanșă.
Cantitățile de vaccin vor fi distribuite astfel:
București: 40.950 de doze
Iasi : 25.350 doze
Cluj-Napoca: 29.250 doze
Constanta: 8775 doze
Craiova: 12.675
Brasov: 12.675
Timișoara: 10.725

Un comentariu

  1. SDe poate publica o fisa integrala a vaccinului? O fisa completa/studiu eliberata de producator? Caci spoturile publicate in vederea informarii sunt construite pe sistem binar: fraze pereche – in prima se afirma ceva iar in urmatoare ceva care anihileaza informatia stiintifica din prima fraza. Asa inteleg de ce politicienii nostri nu s-au inghesuit la vaccinare desi au ramas doze de vaccin, refuzate de medici suceveni care este foarte posibil sa fi capatat deja imunitate naturala si normal ca nu mai au nevoie de vaccin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Elevi constănţeni admiși la Universitatea Oxford!

Liceul Teoretic Internațional de Informatică Constanța se mândrește cu doi elevi, Vergelea…