vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News Noi expertize medicale în procesul Monicăi Macovei

Noi expertize medicale în procesul Monicăi Macovei

de Redacția Dotto

Continuă calvarul pentru victima accidentului provocat de fostul ministru al justiției, Monica Macovei. Ilie Constantin trebuie sa faca noi expertize pentru ca raportul medico legal final să fie incheiat și mai apoi să ajungă pe rolul tribunalului. Acesta reprezintă o probă importantă la dosar și în baza lui magistrații vor decide si despagubirile materiale pe care le va primi Ilie Constantin. Documentul a fost solicitat de catre instanță încă de luna trecută, însă de fiecare dată a fost nevoie de noi analize și expertize. Acum este nevoie de o expertiza neurologică.

„Vor sa vadă ceva cu nervii membrelor afectate. Ca si nervii sunt afectati. Spre exemplu, mana mea e tot timpul amortita de la cot până în vârful degetelor”

Ilie Constantin – victima

Aceasta urmează să fie făcută de Ilie Constantin pe 28 mai iar ulterior rezultatul va fi trimis către Setviciul de Medicina legală Constanța. Deși se deplasează în cârjă, mâinile și picioarele îi sunt pline de cicatrici de la intervențiile chirurgicale suferite, Ilie Constantin, motociclistul mutilat de Monica Macovei, a venit la Mangalia la termenul stabilit. Nu însă și Monica Macovei, de altfel aceatsa de când a fost condamnata în dosarul penal, nu si-a mai facut apariția la instanță. Iar mai nou avocatul fostului ministru, decanul baroului de Avocati din Consanta, Cătălin Filișan, a anunțat oficial că nu o va mai reprezenta. Așa că acum pană la noul termen de judecată Monica Macovei va trebui să își angajeze și un alt avocat. Noul termen a fost stabilit pentru 11 iunie.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult