sâmbătă, 18 mai, 2024
Home Actualitate Noi locuri de parcare în cartierele orașului 

Noi locuri de parcare în cartierele orașului 

de Redacția Dotto

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă să amenajeze noi locuri de parcare pe terenurile eliberate de garaje. 

Pe strada Arcului din cartierul Km 4-5 au fost date în folosință noi locuri de parcare. În etapa premergătoare asfaltării au fost montate borduri, au fost construite trotuare noi și alei de acces. Terenul a fost stabilizat prin așternerea unui strat de piatră, peste care au fost turnate două straturi de asfalt de tip binder și BA 16. La finalul lucrărilor au fost executate marcajele rutiere.  

Similar, se lucrează și la parcarea situată pe Șoseaua Mangaliei nr. 1, în spatele blocului J9. 

Constănțenii sunt rugați să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor. 

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult