miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Noi reguli de circulație în zona Dacia

Noi reguli de circulație în zona Dacia

de Redacția Dotto

Noi reguli de circulație vor fi instituite pe două străzi din zona Daci, anunță Primăria Constanța. 

Proiectul de reorganizare a traficului rutier a fost avizat favorabil de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța – Serviciul Rutier și Comisia de Circulație, fiind realizat la cererea locuitorilor din zonă și în urma consultărilor cu aceștia.

Așa se face că începând cu data de 22 noiembrie, circulația rutieră va fi reorganizată astfel: pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, circulația autovehiculelor se va realiza în sens unic, dinspre strada Farului spre strada Poporului iar pe strada Salcâmilor, se va circula dinspre strada Poporului spre strada Farului.

Instituirea regimului de sens unic pe aceste străzi a fost necesară atât pentru descongestionarea traficului rutier, cât și pentru eliberarea trotuarelor de autovehiculele parcate neregulamentar.  

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

Articole recente

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult