Noi sensuri unice, în Constanța

23 de noi sensuri unice, toate, în centrul orașului. Se întâmplă de la 1 martie, la Constanța. Decizia a fost luată de viceprimarul Ionuț Rusu, în urma unor întâlniri cu mai mulți experți în sistematizare rutieră.

Primăria Constanța va introduce 23 de noi sensuri unice în centrul orașului. În urma unor întâlniri de lucru organizate de viceprimarul Constanței, Ionuț Rusu, s-a decis extinderea sensurilor unice existente pe străzile cuprinse între bulevardul Tomis și strada Răscoalei din 1907, până la intersecția cu bulevardul Mamaia.

Ca măsură complementară, se va permite efectuarea virajului la stânga din strada I.G.Duca pe strada Tudor Vladimirescu, spre strada Ștefan Mihăileanu. 25 de străzi din centrul orașului vor deveni astfel cu sens unic.

Decizia a împărțit comunitatea în două. În timp ce unii constănțeni cred că noile măsuri care vor intra în vigoare de la 1 martie vor fluidiza traficul, alții sunt sceptici și susțin că sensurile unice nu fac decât să aglomereze și mai mult orașul.

Vă reamintim că în decursul anului trecut a fost derulată o întreagă campanie de instituire de sensuri unice, peste 50 de artere devenind cu sens unic, ceea ce a dus la nemulțumiri în rândul șoferilor, contrar așteptărilor municipalității.

Un comentariu

  1. Daca tot ii plac atat de mult sensurile unice facute fara cap, ii recomand un sens unic de la eforie pana la constanta… Sa l vad cum se chinuie si el sa ajunga acasa..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Hoți de combustibil, reținuți

25 de hoți care furau benzină din cisternele de aprovizionare ale stațiilor PECO au fost p…