vineri, 24 mai, 2024
Home DOTTO News Nou proiectant pentru reabilitarea Muzeului

Nou proiectant pentru reabilitarea Muzeului

de Redacția Dotto

Un milion de lei pentru proiectarea reabilitării Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța! Fostul sediu al Primăriei Constanței, clădirea-emblemă din Piața Ovidiu, va avea o nouă înfățisare!

Cel puțin așa promit autoritățile, care au semnat un nou contract pentru serviciile de proiectare, în urma rezilierii contractului din mai, anul trecut. Valoarea contractului este de peste un milion de lei, iar proiectantul are la dispoziție 5 luni pentru a livra un proiect tehnic avizat și autorizația de construire. Potrivit vicepreședintelui CJC, „cea mai dificilă parte rămâne avizarea de la Ministerul Culturii”. Construcția, finalizată în anul 1921, a fost sediul Primăriei orașului de la malul mării până în anul 1976, iar un an mai târziu, în ziua de Crăciun a anului 1977, a devenit oficial clădirea Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult