duminică, 21 iulie, 2024
Home DOTTO News Nou regulament pentru cimitire

Nou regulament pentru cimitire

de Redacția Dotto

Constanța va avea un nou Regulament pentru cimitire.

Declarația a fost făcută aseară, în exclusivitate, la DOTTO TV, de viceprimarul Constanței, Ionuț Rusu. Acesta spune că în prezent cimitirele sunt pline de, citez, “mizerie, câini fără stăpân și cerșetori, iar oamenii nu beneficiază pe deplin de serviciile pe care le plătesc Administrației Cimitirelor”.

Odată cu noul regulament, crede Ionuț Rusu, aceste probleme se vor rezolva. În plus, noile reguli, care vor fi puse curând în dezbatere publică și vor merge apoi la vot în Consiliul Local, ar putea interzice și utilizarea florilor și coroanelor din plastic, care, spune Ionuț Rusu, poluează.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult