Home Breaking news Adio FC Viitorul…„Noua echipă se va numi Farul Constanța”
Breaking news - Interne - Sport - 3 săptămâni în urmă

Adio FC Viitorul…„Noua echipă se va numi Farul Constanța”

Noua echipă se va numi Farul Constanța

Fuziunea echipelor Farul și Viitorul se conturează din ce în ce mai mult. Vineri seara, membrii ai brigăzilor galeriei Farului au fost primiți de Gheorghe Hagi, la hotelul IAKI.

Printre subiectele abordate de suporteri a fost menținerea siglei Farului și a culorilor alb-albastru. Totodată, suporterii au cerut ca tricourile noii echipe să aibă pe piept „Farul Constanța„, echipa urmând să aibă susținere totală din tribună.

Gheorghe Hagi s-a arătat impresionat de iubirea suporterilor pentru culorile alb-albastre și a promis că va lua în considerare mesajul lor.

Gheorghe Hagi si Farul Constanta

Gică Popescu a confirmat că dacă fuziunea celor două formații se va realiza, noua echipă va purta numele Farul Constanța:

Vedem ce variantă rezultă ca să fie acceptată, iar suporterii trebuie să înțeleagă că este o singură forță fotbalistică în oraș, pentru ca administrația locală să fie implicată. Săptămâna viitoare va fi decisivă, până acum nu s-a definitivat nimic pentru că nu a fost momentul.

Noua formație va juca la Ovidiu, dar Compania Națională de Investiții are în program finanțarea unui stadion de 18 mii de locuri la Constanța. Fuziunea se poate întâmpla și din acest sezon, noi ne vom păstra structura managerială și echipa se va numi Farul Constanța, asta va fi singura schimbare. Iar Marica va face parte din noua echipă managerială.

Locul din liga 2 este problema lui Ciprian. Dar nu batem nimic în cuie, nici numele de Farul. E o discuție juridică deloc simplă, sunt avocați care se ocupă”, a transmis Gică Popescu.

O necunoscută a fuzionării echipelor rămâne decizia lui Ciprian Marica privind locul echipei de liga a 2-a care va rămâne liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

476 de autospeciale în dotarea ISU

Ministerul Afacerilor Interne vrea să cumpere 476 de autospeciale de stingere a incendiilo…