vineri, 19 aprilie, 2024
Home Actualitate Rugby: Noua Zeelandă – Australia 57-22, în debutul noii ediţii a Rugby Championship

Rugby: Noua Zeelandă – Australia 57-22, în debutul noii ediţii a Rugby Championship

de Redacția Dotto
Rugby Superchampionship
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Noua Zeelandă a învins Australia cu scorul de 57-22 (21-15), sâmbătă la Auckland, în prima etapă a competiţiei sudice Rugby Championship şi şi-a asigurat în acelaşi timp un nou succes în Beldisloe Cup, al 19-lea consecutiv, care opune anual cele două echipe în trei confruntări, relatează Reuters.

All Black au marcat opt eseuri prin Codie Taylor (2), Rieko Ioane, Brodie Retallick, Ardie Savea, Sevu Reece, Will Jordan si David Havili, în timp ce Wallabies au culcat balonul în terenul de ţintă de trei ori prin Andrew Kellaway (2) şi Tate McDermott. A fost a 22-a victorie consecutivă obţinută de neozeelandezi contra australienilor pe Eden Park, începând cu 1986.

Australia avea nevoie de o victorie, după eşecul de săptămâna trecută (25-33) de la Auckland, pentru a menţine suspansul în Bledisloe Cup.

Tot sâmbătă, Africa de Sud, campioana mondială, care nu a jucat sezonul trecut în Rugby Championship, primeşte vizita Argentinei la Port Elizabeth.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult