joi, 18 aprilie, 2024
Home DOTTO News Nu se returnează banii pentru abonamentele de parcare

Nu se returnează banii pentru abonamentele de parcare

de Redacția Dotto

Vești proaste pentru constănțenii care au cumpărat abonamente de parcare.

Aceștia nu își vor primi parte din bani înapoi, chiar dacă municipalitatea a decis anularea plății parcării între orele 19:00 – 9:00.

Banii li se vor returna doar celor care achită punctual parcarea în acest interval, neștiind despre această suspendare. Pentru a-și primi banii, aceștia din urmă trebuie să depună o cerere la Confort Urban, cu dovada plății taxei de parcare. Potrivit regulamentului, în Zonele 0 și 1, riveranii, persoane fizice care au cumpărat abonament au locul de parcare rezervat după ora 16.00, iar persoanele juridice, care au abonament pot parca oriunde, oricând. Acest lucru este valabil și pentru Zona 2 și pentru parcările de reședință.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult