vaccinare

Aglomerație fără precedent la Centrul de Vaccinare de la Pavilionul Expozițional. Sute de oameni s-au așezat la coadă încă de la primele ore ale dimineții pentru a se imuniza împotriva COVID-19. A fost atât de aglomerat încât rândul s-a format din bulevard.

Medicii spun că sunt depășiți de numărul mare de constănțeni care vor să se vaccineze și că vor mai angaja personal. Cele mai solicitate vaccinuri sunt Pfizer și Johnson and Johnson.

La Centrul de vaccinare de la Pavilionul Expozițional s-au prezentat în ultimele 48 de ore cu peste 200 de oameni mai mulți decât într-o zi obișnuită. Astăzi, spre exemplu, coada la vaccinare s-a format încă din Bulevardul Mamaia, iar rândul s-a format chiar de la primele ore ale dimineții.

Coada la vaccin crește o dată cu cazurile confirmate cu Covid 19, spun medicii, care fac față cu greu avalanșei de constănțeni ce doresc să se protejeze de noul coronavirus.

În ultimele 24 de ore, la Constanța s-au înregistrat 428 de noi cazuri de infectare. Incidența în județ a depășit deja 9,3 la mia de locuitori, iar pe municipiu se apropie de 13. Până pe 21 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.519.532 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Președintele Klaus Iohannis, a anunțat că, de luni, doar persoanele vaccinate mai pot circula noaptea, masca va fi obligatorie peste tot, iar certificatul digital COVID-19 va fi obligatoriu și el, pentru majoritatea activităților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Vești proaste de la brutari. Pâinea, mai scumpă

Vești proaste de la brutari. Pâine s-a scumpit deja cu peste 10 la sută, iar prețul va con…