marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Numărul cazurilor de COVID-19, în creștere

Numărul cazurilor de COVID-19, în creștere

de Redacția Dotto

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat că țara noastră a ajuns la 2.000 de cazuri de Covid-19 pe zi. De asemenea, oficialul a mai declarat că a luat în calcul posibilitatea ca unele spitale să se supraaglomereze din cauza creșterii numărului de cazuri cu persoane care au simptome severe de Covid-19.

Potrivit reprezentanților DSP și la Constanța numărul de cazuri de Covid-19 este în creștere, însă fără a fi cifre alarmante.

Astfel, în săptămâna 4-10 septembrie s-au înregistrat 217 de cazuri, în timp ce în săptămâna 11-17 septembrie, au fost 326 de cazuri. 

În privința unei eventuale supraaglomerări a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, Claudia Cambrea, directorul  unității medicale, a ținut să precizeze că deocamdată nu este cazul.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult