Simona Halep

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil ieri după amiază, în restaurantul nașilor lor din nordul stațiunii Mamaia. La ceremonia oficiată de primarul Constanței Vergil Chițac le-au fost martori părinții și prietenii apropiați. A urmat apoi petrecerea, la care Simona și soțul ei au avut aproximativ 300 de invitați.

Atmosfera a fost întreținută de Loredana Groza și Dan Bitmann și s-a încheiat în jurul orei 2:00 dimineața cu un superb foc de artificii. După cununia civilă, Simona va purta numele Halep Iuruc.

Simona Halep a spus „DA” miercuri după-amiază soțului său, milionarul Toni Iuruc, în cadrul unei ceremonii fastuoase organizată pe plaja unui club de lux din nordul stațiunii Mamaia, deținut chiar de nașul celor doi.

În jurul orei 16.00 au început să apară primii invitați printre care fratele jucătoarei, Nicolae, alături de soție și de cei doi copii, Gheorghe Hagi, Florin Răducioiu, Ilie Năstase, împreună cu soția, dar și primarul Constanței, Vergil Chițac.

Pentru evenimentul important, sportiva a ales să poarte o rochie lungă, crem, cu inserții aurii și broderie. Toni Iuruc a optat pentru un costum negru, clasic, pe care l-a accesorizat cu un papion elegant, negru.

La nunta Simonei au cântat solistul trupei Holograf, Dan Bittman, dar și Loredana Groza.

Petrecerea s-a încheiat în jurul orei 2 cu un superb foc de artificii. La final mirii au salutat presa.

Cununia religioasă şi petrecerea de după vor avea loc anul viitor.

Check Also

Ansamblul Folcloric Profesionist ,,Brâulețul’’ și invitații săi de marcă vă așteaptă la spectacolul ,,Mărțișor folcloric’’

Consiliul Județean Constanța, alături de Centrul Cultural Județean ,,Teodor T. Burada’’, v…