miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate O adolescentă din Constanța, campioană la echitație

O adolescentă din Constanța, campioană la echitație

de Ileana Gheorghiu
echitație

Un sport nobil, echitația, atrage ca un magnet tot mai mulți adolescenți din România. Printre ei și Ema, o tânără din Constanța, care este deja dublă campioană balcanică la echitație și muncește în continuare cu multă ambiție și pasiune pentru a ajunge împreună cu calul ei la cele mai importante concursuri din lume.


Ema s-a visat campioană de când s-a așezat prima dată în șa. Se întâmpla în urmă cu opt ani, pe vremea când părinții încercau să descopere ce activități sportive o atrag.

De atunci a câştigat cupă după cupă şi a ajuns una dintre cele mai de temut adversare la categoria ei de vârstă. Ca să ajungă la performanța de astăzi a fost nevoie însă de multă disciplină, mai puține ore petrecute cu prietenii la joacă și mai multe la antrenament.


Ema este cel mai tânăr câştigător al unei etape de GRAND Prix de seniori la vârsta de 14 ani şi singurul junior câştigător până în prezent al cupei Eqvestria ediţia 2021.

Ema spune că nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil fără sprijinul părinților ei. Tatăl Emei a înființat clubul de echitație pe care copila îl reprezintă cu mândrie și a construit ușor, ușor și baza sportivă unde se antrenează copila.

Ema se pregătește acum pentru Campionatele Europene din Portugalia, de unde speră să vină cu cea mai strălucitoare medalie.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

Articole recente

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult