afacere

Cum să creezi rapid în casă o atmosferă intimă și romantică?! Răspunsul vine de la o tânără antreprenoare din Constanța. Cu lumânări parfumate. Nemulțumită de aromele lumânărilor pe care le găsea în magazinele de masă, Emilia Murariu a pus pe picioare un business local parfumat, care bucură simțurile clienților și îi aduce venituri consistente.

Pe langa parfumul lor, care improspateaza aerul din cameră, lumânarea artizanală reușește cu flacără ei mica, sa creeze o lumina difuza, relaxanta, în întreaga încăpere. Emilia Murariu este pasionată de lumânările parfumate și a ajuns să le confecționeze nemulțumită fiind de aromele din comerț. A renunțat și la sportul de performanță pentru a-și urma visul, dar spune că dacă ar fi să o ia de la capăt ar face fix același lucru.

După 24 de ore, timp în care ceara se lasă la întărit ne putem bucura din plin de mirosul de vanilie și scorțișoară.

Lumânările parfumate sunt și cele care trezesc amintiri, că ne poartă cu gândul acasă, în vacanțe sau la prieteni dragi. Aceste amintiri devin mult mai puternice atunci cand simtim un parfum cunoscut.

Dorința cea mare a Emiliei nu este câștigul, ci ca lumânările pe care le creează să ajungă în cât mai multe case
Emilia ne sfătuiește să aprindem o lumânare parfumată Ori de cate ori simțim nevoia sa luam o pauza si sa ne bucurăm de confortul propriului camin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Vești proaste de la brutari. Pâinea, mai scumpă

Vești proaste de la brutari. Pâine s-a scumpit deja cu peste 10 la sută, iar prețul va con…