vineri, 14 iunie, 2024
Home Breaking news O autospecială a Poliției Orașului Cernavodă, aflată în misiune, implicată într-un accident rutier

O autospecială a Poliției Orașului Cernavodă, aflată în misiune, implicată într-un accident rutier

de Redacția Dotto

La data de 1 iunie a.c., în jurul orei 22.25, o autospecială a Poliției Orașului Cernavodă, care se deplasa la o intervenție cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, pe strada Medgidiei, a fost lovită de un autoturism.

Din primele cercetări efectuate rezultă că , la intersecția cu strada Saint Sebastian Surloire, șoferul autoturismului ar fi efectuat viraj la stânga, lovind autospeciala Poliției, care se angajase în depășirea acestuia.

În urma accidentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest și cu cel din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult