joi, 13 iunie, 2024
Home DOTTO News O familie de rațe, în trafic

O familie de rațe, în trafic

de Redacția Dotto

Aparitie mai putin obisnuită pe drumurile din județul Constanța. O familie de călifari a fost surprinsă în timp ce incerca să traverseze drumul comunal din zona localității Bărăganu. Ca să le permita să treacă fară incidente, toate masinile s-au oprit preț de câteva minute bune. Nimeni însă nu a fost deranjat mai ales că nu te întâlnești prea des cu o astfel de specie în mijlocul străzii. Călifarul alb este o specie de rațe de talie medie. Călifarii sosesc in Delta Dunarii in martie si pleaca in octombrie. In iernile blande, rămân la noi. Prefera apele de mica adancime si sarate.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult