joi, 13 iunie, 2024
Home Actualitate O femeie a intrat cu un cuţit în Curtea de Apel Constanţa. Aceasta a venit să amenințe o grefieră

O femeie a intrat cu un cuţit în Curtea de Apel Constanţa. Aceasta a venit să amenințe o grefieră

de Redacția Dotto
În această dimineață, în jurul orei 08.30, la postul de pază de la Curtea de Apel Constanţa, s-a prezentat o femeie de 53 de ani. Jandarmul de serviciu a sesizat imediat starea de agitație pe care o avea femeia și a remarcat că aceasta vorbea pe un ton amenințător, așa că a legitimat-o și i-a inspectat bagajele, găsind în sacoșa femeii un cuțit de peste 30 cm lungime.

Femeia a afirmat în fața jandarmului că a venit astfel înarmată ca ”să o sperie” pe o grefieră care lucra la Curtea de Apel și cu care avea un conflict de natură personală.

Ca urmare a celor constatate, jandarmul din postul de pază a solicitat sprijinul colegilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa. Echipajul de intervenţie din cadrul jandarmeriei a ajuns rapid la faţa locului iar jandarmii au reținut-o pe femeie și au însoțit-o la sediul Jandarmeriei. Ulterior, după întocmirea documentelor de constatare a infracțiunii, aceasta a fost predată lucrătorilor de poliție, pentru continuarea cercetărilor.

Reamintim faptul că, în conformitate cu prevederile articolului 372 din Codul Penal, aliniatul 3, ” Portul, fără drept, al obiectelor sau substanţelor prevăzute în alin. (1) în sediul autorităţilor publice, instituţiilor publice sau al altor persoane juridice de interes public ori în spaţiile rezervate desfăşurării procesului electoral se pedepseşte cu închisoare de la unu la 3 ani sau cu amendă”.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult