vineri, 14 iunie, 2024
Home Breaking news O fetiță de 13 ani a dispărut. Dacă o vedeți, sunați la 112

O fetiță de 13 ani a dispărut. Dacă o vedeți, sunați la 112

de Redacția Dotto

La data de 1 iunie a.c.,  polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a minorei DODAN BIANCA MARIA, de 13 ani, din municipiul Constanța, județul Constanța.

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 12.00, aceasta a plecat în mod voluntar de la domiciliu, fără a reveni până în prezent.

DODAN BIANCA MARIA are 1,50 m înălțime, 55 de kilograme, păr negru, ochi căprui. 

La data plecării era îmbrăcată cu hanorac de culoare crem, pantaloni neagri și purta încălțăminte sport de culoare crem.

Cetățenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult