marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate „O jucărie pentru un zâmbet“, la Sala Sporturilor

„O jucărie pentru un zâmbet“, la Sala Sporturilor

de Andreea Bălan

A plouat cu jucării la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei“ din Medgidia.

Înainte de începerea meciului de handbal dintre CS Medgidia și CS Dinamo București DivA, spectatorii au aruncat pe teren jucării. Acestea vor ajunge la copiii nevoiași, în Campania demarată de CS Medgidia „O jucărie pentru un zâmbet“.

Derby-ul a fost unul de zile mari, iar lupta a fost strânsă. În cele din urmă, echipa din Medgidia a învins-o pe Dinamo București, cu scorul 33-32 în ultimul meci din sezonul regular. CS Medgidia se află pe locul 2 în clasament cu 31 de puncte după zece victorii, un egal și trei înfrângeri în 14 meciuri și s-a calificat astfel la turneul play-off de promovare în Liga Națională care va avea loc în perioada 5 februarie – 7 mai anul viitor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult