Dubla tragedie aseară în județul Constanța. O mamă și fiul ei de numai 12 ani și-au pierdut viața într-un grav accident rutier. Nenorocirea s-a petrecut pe varianta ocolitoare care leaga orasul Constanța de Ovidiu.

Cel de-al doilea copil al femeii a fost și el rănit însă viața nu îi este pusă în pericol. Polițiștii încearcă acum să afle cum s-a petrecut tragedia. Femeia avea permis de conducere de doar o lună de zile.

Accidentul a avut loc în jurul orei 20. Femeia , aflată la volanul unui Matiz, se îndrepta către Constanța când, la un moment dat, din motive încă necunoscute a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de un autoturism care circula regulamentar. Impactul a fost atât de puternic, încât mașina condusă de tânără a zburat pur și simplu și s-a înfipt în bara de de protecție de pe marginea drumului.

Când au ajuns la locul accidentului, pompierii au găsit-o pe femeie și pe fiul ei de 12 ani captivi între fiarele contorsionate. Victimele au fost scoase din mașină și preluate imediat de medici. Cealalt fiu al femeii, un adolescent de 14 ani, pasager și el în mașină a suferit răni ușoare și a fost transportat la spital.


Din fericire rănile suferite de băiatul în vârstă de 14 ani nu îi pun acestuia viața în pericol. Polițiștii de la serviciul rutier au preluat cercetările în acest caz.

Celălalt șofer implicat în accident a fost testat pentru stabilirea alcoolemiei, iar rezultatul a fost zero. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală.

Check Also

Martorul cheie în dosarul în care ÎPS Teodosie este inculpat pentru cumpărare de influență: „Am vrut să arăt sistemul corupt din biserică. Am mai făcut filmări, care nu au fost difuzate de Recorder”

Preotul Petrică Leaşcu, martorul cheie în dosarul în care arhiepiscopul Tomisului, Teodosi…