marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate O mare de oameni, pentru o mare performanță

O mare de oameni, pentru o mare performanță

de Andreea Bălan

Un oraș întreg a sărbătorit aseară titlul de campioană câștigat de Farul Constanța și Gheorghe Hagi. Fiesta a avut loc în Piața Ovidiu, unde jucătorii au înălțat trofeul în fața suporterilor. Farul și-a asigurat titlul de campioană după ce a învins FCSB cu scorul de 3 la 2, într-un meci fabulos.

Echipa lui Gheorghe Hagi a plecat de la stadionul Farul cu un autocar descoperit și a traversat orașul până în Piaţa Ovidiu. Pe tot parcursul drumului marinarii au fost însoțiți de suporteri. Cel puțin 5 mii de oameni i-au așteptat pe jucători în centrul vechi al orașului.

Fiesta a început cu imnul Farului, interpretat de trupa 3 Sud Est. Nebunia s-a declanșat când pe scenă au urcat Denis Alibec și Gheorghe Hagi. Regele a venit în piață împreună cu soția, fiica sa, Kira, și președintele Farului, Gheorghe Popescu.

Rând pe rând staff-ul tehnic și fiecare jucător în parte a fost chemat în față pentru a primi aplauzele suporterilor.

La terasele din Centrul Vechi, petrecerea a ținut până târziu în noapte. Suporterilor li s-au alăturat la mese și o parte dintre jucători.

Farul Constanţa a reuşit duminică seară o performanţa istorică. A câștigat primul titlul de campioană a României. Constănţenii au învins-o pe rivala FCSB cu scorul de 3-2.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult