joi, 18 aprilie, 2024
Home Actualitate O nouă acțiune a polițiștilor constănțeni. Amenzi de peste 100.000 de lei

O nouă acțiune a polițiștilor constănțeni. Amenzi de peste 100.000 de lei

de Redacția Dotto

Acțiunea s-a desfășurat pe principalele drumuri naționale și județene, unde au fost amplasate aparate de măsurare a vitezei.

În cadrul activităților derulate, au fost verificate 256 de vehicule.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 170 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea dispozițiilor legale privind circulația pe drumurile publice, în valoare totală de aproximativ 104.000 de lei.

Dintre acestea, 94 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru depășirea limitei legale de viteză.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 32 de permise de conducere, dintre care 23 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată, au fost retrase cinci certificate de înmatriculare și au fost constatate patru infracțiuni la regimul circulației rutiere.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult