sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate O nouă amânare în cazul Simonei Halep

O nouă amânare în cazul Simonei Halep

de Andreea Bălan
Simona Halep a abandonat în turul al doilea la Roma

Simona Halep a fost din nou amânată de Agenția Internațională pentru Integritatea în Tenis.

Constănțeanca este nemulțumită de faptul că, nici până în acest moment nu a fost audiată, asta deși un reprezentant al agenției a declarat inițial că Halep va fi audiată într-o manieră empatică, eficientă și în timp util. În practică, conform spuselor Simonei, aceasta a fost amânată acum pentru a treia oară.

”Am cerut în nenumărate rânduri să fiu audiată și ITIA a încercat în mod repetat să întârzie asta. Când se va opri? Întreb încă o dată. Am dreptul la o audiere rapidă. Acționându-se în acest fel este împotriva drepturilor mele”, a fost mesajul Simonei Halep.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult