duminică, 14 aprilie, 2024
Home Actualitate O nouă amendă de la Garda de Mediu pentru societatea care realizează lucrări sub podul IPMC

O nouă amendă de la Garda de Mediu pentru societatea care realizează lucrări sub podul IPMC

de Andreea Bălan

Societatea care realizează lucrări de desființare/demolare în zona de sub podul IPMC, bd. I.C. Brătianu a făcut obiectul mai multor verificări a comisarilor Gărzii de Mediu Constanța.

La sfârșitul lunii mai a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 15.000 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 104/2011 privind calitatea aerului înconjurător și s-au stabilit măsuri pentru conformare cu prevederile legale în domeniul protecției mediului.
Problemele din zonă au rămas în atenția Gărzii de Mediu Constanța, iar astăzi au primit o nouă sancțiune contravențională în valoare de 100.000 lei pentru nerealizarea măsurilor stabilite la controlul anterior.

Sursa: Garda de Mediu

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult