Teodosie

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, susţine că, „dacă este cineva afectat de COVID şi în timpul acela face vaccinul, îi este fatal vaccinul” și recomandă oamenilor „prudenţă”. Sunt noi declarații controversate ale Înaltului Prelat, asta după ce tot săptămâna aceasta CNA a amendat postul deţinut de Arhiepiscopia Tomisului – Radio Dobrogea – pentru alte afirmaţii făcute de ierarh despre vaccinarea anti-COVID.

Arhiepiscopul Tomisului a fost invitat, joi seară, la emisiunea Dialog Duhovnicesc de la Radio Dobrogea şi a fost rugat să spună câteva cuvinte încurajatoare pentru depăşirea situaţiei medicale dificile prin care trecem.

controversată nu doar pentru noi, care nu avem cunoştinţe de medicină, ci chiar pentru mulţi medici. Chiar între medici există nişte contradicţii pentru că este o boală care are un statut aparte. Marii specialişti spun că a fost făcută în laborator unde cei care au promovat-o sunt primii care au promovat şi vaccinurile. Sigur că e îngăduită de Dumnezeu, indiferent, boala este, nu putem să o negăm. Unii spun că nu este deloc. Cum să nu fie deloc, că nu s-ar putea minţi aşa pe scară mare.

Înaltul Prelat susține că această boală este una „biologică” și că ea poate fi depăşită cu credinţă, rugăciuni şi cu medicamente, fără vaccin.

Am ascultat doctori iscusiţi. Când aud un medic că vorbeşte cu mare interes îl ascult ca să nu rămân fără o luminare din partea medicilor care sunt specialişti şi cu adevărat vorbesc în cunoştinţă de cauză. Dar iată, am aflat de puţine zile, că dacă este cineva afectat de COVID şi în timpul acela face vaccinul, îi este fatal vaccinul. De aceea, trebuie să fim prudenţi.

ÎPS Teodosie face aceste afirmaţii la câteva zile după ce CNA a amendat postul deţinut de Arhiepiscopia Tomisului – Radio Dobrogea – pentru alte afirmaţii făcute de ierarh despre vaccinarea anti-COVID.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hagi: ”Un meci dificil, dar putem spera la cele trei puncte..”

Marele derby FCSB – Farul Constanța se joacă duminică pe Arena Națională. Cele două formaț…